MOBILE EXPERIENCE VIP

De Mobile Experience zorgt voor een spraakmakende locatie voor ieder evenement. Wij kunnen de locatie naar wens en op maat voor u inrichten. Een stijlvolle borrel, meeting of een sprankelend feest, zelfs een volledig verzorgde huwelijksvoltrekking in de desbetreffende gemeente behoort tot de mogelijkheden.

De Mobile Experience heeft een fantastische entree. Ook kan de Mobile Experience over het water gebouwd worden. Dit biedt de mogelijkheid om de trailer met een boot binnen te varen. Op het dak van de locatie is een uniek vip-dek. Het uitzicht vanaf dit dek maakt de Mobile Experience tot een originele locatie voor bijvoorbeeld sportevenementen en beurzen.


VIP CATERING

Uw bijzondere genodigden zullen niets tekort komen. In deze speciale ambiance worden zij ontvangen met allerlei delicatessen en drankjes door onze gastvrije en vakbekwame medewerkers, aangesloten op uw wensen. Van Walking Dinner/Fingerfood tot puntzak patat in de nacht. Alles op topkwaliteit met de beste producten bereidt, sfeervol gepresenteerd.


ENTERTAINMENT

In combinatie met een breed netwerk van leveranciers kunnen wij voordelig evenementen en party’s opzetten met entertainment. Zij hebben een exclusief bestand van artiesten, orkesten en bands.


DECORATIE / THEMA

Of u nu een volledig concept voor uw themafeest zoekt, of alleen een paar originele items om deze speciale ambiance sfeervol aan te kleden...... wij maken tegen betaalbare prijzen van uw feest of evenement een gegarandeerd succes. Onze Lighting & Decorations leverancier is gespecialiseerd in professioneel licht en decoratie voor al onze feesten en evenementen.


BENODIGDE RUIMTE

TRAILER TENT
Lengte: 17,5 meter Lengte: 17,5 meter
Breedte: 2,5 meter Breedte: 18,5 meter
Hoogte: 4,10 meter exclusief VIP dek Hoogste punt bij trailer = 4 meter / laagste punt = 2.20 meter
   
TOTALE CAPACITEIT CAPACITEIT PER VLEUGEL
Staand 400 / theater 200 / diner 120 personen 17,5 x 8 meter
  Staand 200 personen / theater 100 personen / diner 60 personen

AANWEZIGE MEUBILAIR

15 x statafel met koper bovenblad 12 x hocker (85x85x45 cm)
04 x bank (200x85x45 cm)
20 x kussenhoes met zwart / wit
04 x buffet eiland met zinkenblad en verlichting
12 x hocker (85x85x45 cm)


DE WERKKOSTENREGELING EN PERSONEELSFEESTEN: BIJ DE MOBILE EXPERIENCE ZIT JE (VRIJE) RUIMTE!

Een feest op eigen bedrijfsterrein of in je eigen bedrijfspand is vrijgesteld, ook voor werknemers van andere vestigingen, locaties of kantoren (let wel op met medewerkers van meerdere locaties in een verbonden vennootschap!). Het moet hierbij wel gaan om een ruimte of plek van het bedrijf waarvoor je als werkgever een doorlopende Arbo- verantwoordelijkheid hebt. Dit kan bijvoorbeeld een kantine zijn, maar ook een loods, een bedrijfshal, het parkeerterrein, de centrale ontvangsthal, etc.

Enkel het verstrekken van de maaltijd (op de werkplek tijdens het feest) wordt belast. Het normbedrag hiervoor was in 2015 € 3,20 per medewerker, ongeacht of het om een ontbijt, lunch of diner gaat. Het normbedrag min de eventuele eigen bijdrage van de werknemer is loon van de werknemer of kun je onderbrengen in de vrije ruimte.

Bron: clc vecta


Impressie


Evenementen

RetroPoP

RetroPoP

Emmen

Retropop is een 2-daags festival aan de Grote Rietplas in Emmen (Drenthe). Het festival trekt circa 20.000 bezoekers en neemt je mee op een unieke muzikale reis met bands uit het verleden, via het heden naar de toekomst. Wij verzorgen diverse food concepten op het festivalterrein en lieten 800 VIP gasten smakelijk genieten van een scala aan show cooking proeverijen.


Holland International Bluesfestival Grolloo

Holland International Bluesfestival Grolloo

Grolloo

Holland International Blues Festival vind plaats in Blues Village Grolloo. De bezoekers kunnen gemakkelijk het dorp inlopen en daar het befaamde café Hofsteenge en het Cuby+The Blizzards-museum bezoeken. Een evenement met een keur aan topartiesten. Striethouldt catering heeft de organisatie over alle food concepten van Cuby Burgers tot wraps en salads, van patat tot pasta, van smoothies tot vers fruit, van vis tot poffertjes en meer...


Beesd

Evenement BBB

 

Borrel Bites Business, het netwerkevenement in de tent! Moment van ontmoeten en genieten voor ondernemers. Door live cooking van bijzondere bites, een goed glas wijn, speciaal biertje en passend entertainment show wordt het netwerken en ontspanning in optima forma. Wij maken je avond graag onvergetelijk en bieden arrangementen voor ieder wat wils en voor ieder wat bijzonders!


TT Assen

TT Festival Assen

Assen

Het TT Festival is een jaarlijks gratis toegankelijk vierdaags festival in het centrum van Assen. De tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de verschillende podia. De binnenstad van Assen wordt tijdens het festival op z’n kop gezet door zo’n 200.000 bezoekers. Striethouldt Catering was in 2015, 2016, 2017 partner van het TT Festival in food catering en had de organisatie over diverse food- en taplocaties. Ook dit jaar verzorgen wij meerdere food locaties.

Offerte Aanvragen