Artiest- en crewcatering

Striethouldt Catering is gespecialiseerd in Artiest- en crewcatering. Dit doen wij voor kleine en grote publieksevenementen en ook voor zakelijke evenementen. Artiesten komen naar een Festival met speciale wensen conform kleedkamer, eten en drank. In overleg wordt aan de wensenlijst (rider) voldaan en houden we rekening met allergieën. Op welke locatie dan ook, bieden wij een passende eetoplossing. Dit kan warm bezorgd worden, vanuit onze eigen productiekeuken of wij richten een complete crewtent in als restaurant met daarnaast een mobiele keuken. Wij hebben al voor veel artiesten de catering mogen verzorgen.

Door het goede eten komen ze graag terug!

Wij hebben al voor veel artiesten gekookt, waaronder; Lenny Kravitz, Little Steven, Paul Carrack, Midge Ure, Golden Earring, Daredevils, Keane en vele anderen… Wil jij ook graag dat de artiesten en hard werkende crew terug komt op jouw festival?

Lekker, voedzaam en gezond.

Hard werken, dagen achter elkaar dat is vaak wat eraan vooraf gaat, voordat het festival staat. Elke dag kan Striethouldt Catering ontbijt, lunch of diner verzorgen voor deze hardwerkende crew en of vrijwilligers. Met een combinatie van gevarieerd, lekker, voedzaam en gezond eten. Voedzaam voor wie moet presteren, prettig geprijsd voor wie moet betalen. Met een kwaliteit zoals het hoort. Wij zijn Striethouldt.

Jouw catering met Striethouldt?

Maak direct een vrijblijvende afspraak om met ons over jouw feest te praten. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen, door ons te bellen of door ons te mailen. Verzorgen wij jouw catering?

Ik wil een vrijblijvende afspraak maken