Food festival (Strietfood) op locatie

Geen feest zonder eten! Op Food Festival (StrietFood) kun je culinair genieten bij de StrietSmoker of onder de luifel bij de StrietFoodWagon met daarnaast de StrietBar. Want waar gegeten wordt, zal er ook gedronken worden. Met een speciaal biertje, een goed glas wijn of een fresh lemonade is het puur genieten. Het festival klopt met de aanwezigheid van een DJ Vinyl, sfeervolle aankleding en alles wat daarbij hoort. Heb je veel gasten en genoeg ruimte? In combinatie met ons grote netwerk aan foodtruckers, kunnen wij bij jou op locatie een foodtruck festival organiseren.

Het catering concept voor elk feest!

Tover je feest om in een heerlijk FoodFestival met onze StrietSpecials. Alleen één StrietWagon nodig of wil je een StrietBar met jouw favoriete wijn op je feest? Komt in orde! Zorgen jullie voor een hip feestpubliek? Dan zorgen wij voor de rest!

Zelf hoef je niets te doen!

Klets lekker bij met jou gasten, proef samen van onze (h)eerlijke hapjes, drink een glaasje (of meer), dans, lach…..Geniet! Op genieten na hoef je helemaal niets te doen, lekker toch? Stel je eigen festival samen met het lekkerste eten op het juiste moment.

Jouw Food Festival met Striethouldt?

Maak direct een vrijblijvende afspraak om met ons over jouw festival te praten. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen, door ons te bellen of door ons te mailen. Verzorgen wij jouw festival?

Ik wil een vrijblijvende afspraak maken