Party catering

Van catering op een groot evenement in Amsterdam tot aan een klein buffet in Assen bestellen. Of het nu bij je thuis, op jouw bedrijf, in een weiland of aan het water is, wij verzorgen party catering op de meest diverse locaties graag alle belangrijke en mooie momenten die je wilt vieren. Sharing- en uitgeserveerde diners, muziek, tapas, bediening, koks, eenvoudige buffetten, champagne, tent, cocktails, patat in de nacht… en nog veel meer. Wat betreft de sfeer en inrichting zijn er tal van mogelijkheden net als muziek en entertainment. We komen graag bij jou op locatie om het voorstel voor onze party catering tot in detail uit te werken.

Een feest tot het eind met onze party catering!

Wij gaan graag in gesprek om samen met jou een plan te maken voor een bijzonder, smakelijk, sfeervol of juist een uitbundig feest. Wil jij ook kennis maken met ons?

Ontdek ons!

Proeverij menu Goed glas wijn
Live cooking Bier van de tap
Strietfood Bubbels
Barbecue Cocktails
Smoker Cappuccino
Borrelhapjes Fresh Lemonades
Trendy Amuses Jägermeister tap
Tapas Inrichting
Lunch Decoratie
Diner Muziek
Buffet Entertainment

Jouw feest met Striethouldt?

Maak direct een vrijblijvende afspraak om met ons over jouw feest te praten. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen, door ons te bellen of door ons te mailen. Verzorgen wij de catering voor jouw feest?

Ik wil een vrijblijvende afspraak maken