Strietfeesten

Jij hebt de perfecte locatie? Wij maken er een fantastische feest happening van. Ons team regelt alles van concept tot draaiboek en nemen de organisatie zoveel mogelijk werk uit handen. Hierbij kan je denken aan; groot aanbod tenten, (thema) aankleding, enthousiaste crew voor achter de bar, ticket- en muntverkoop, muziek, entertainment, nutsvoorzieningen, bar uitgiftes, mobiele keukens, licht en geluid, toiletten, security, e.h.b.o., fotograaf, posters en wat er nog meer te regelen valt voor jouw feest…..!

Is het tijd voor een feest?

Wij staan klaar om samen met jou een te gek concept neer te zetten. Alles wat nodig is, voeren wij uit om er een top Feest van te maken. Er is niets zo persoonlijk, dan een feest in of bij jouw huis of bij je bedrijf. Zit je in de organisatie voor jouw dorpsfeest of ben je bezig met een groots event op te zetten? Praktisch elke locatie kunnen wij geschikt maken voor een feest. Wij zijn benieuwd naar jou locatie en wensen.

Hoe organiseer jij jouw feest?

Een origineel feest vraagt om organisatie en een wauw factor. Om het goed te organiseren heb je tijd nodig en vaak heb je die niet. Met onze kennis en ervaring organiseren wij dit graag met of voor jou. We zijn gespecialiseerd in totaal concepten, dit begint vaak met een gevoel en we eindigen met een fantastisch feest, waar men nog lang over na geniet.

Jouw feest met Striethouldt?

Maak direct een vrijblijvende afspraak om met ons over jouw feest te praten. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen, door ons te bellen of door ons te mailen. Verzorgen wij jouw strietfeest?

Ik wil een vrijblijvende afspraak maken