Striethouldt op jouw feestje?
Bel +31 (0)85 064 43 63
Onze resultaten behalen we niet alleen, dat doen we samen met ons geweldige team.
Onderstaande teamleden vertellen over hun tijd bij Striethouldt, maar we hebben natuurlijk nog veel meer toppers.
Je komt ze binnenkort vast tegen op één van onze feesten.
Mooier, uitgebreider, groot zijn ze geworden! Op 16 jarige leeftijd, heb ik een aantal jaren voor Striethouldt Catering gewerkt als allround medewerkster. 15 jaar later ben ik terug en doe ik de administratie voor dit bedrijf. Ze zijn enorm gegroeid de laatste jaren en heb daardoor ook volop werk. Erg mooi om te zien dat er meer efficiëntie is gekomen en dat ze met een vast team werken.
Rianne de Jong
Al op vroege leeftijd met mijn oom (Lorenz) en tante (Mariëlle) mee gegaan naar evenementen. Ik kreeg de smaak te pakken en ben vanaf september gestart met de opleiding eerste medewerker fastservice. Mariëlle is mijn stagebegeleidster en zo combineer ik werken met leren. Heb bewondering dat zij elke dag, hard ervoor werken om de zaken goed voor elkaar te krijgen. Ze zijn echt mijn grote voorbeeld voor nu en later. Tijdens mijn stage leer ik veel in de praktijk en dat vind ik super leuk. Ik hoop dat dit, nog heel lang zo verder mag gaan.
Daniël Striethouldt
Mijn naam is Tim Enting, ik ben als een puber van 15 jaar begonnen met werken bij Striethouldt Catering. Dit was eerst bedoeld als een bijbaantje maar al snel was ik vaak op de Noesten ( waar het bedrijf is gevestigd) te vinden. Ondertussen, na enkele tussenpozen, ben ik ruim 11 jaar in dienst. De groep is hecht. Samen maak je dingen mee die je thuis niet snel zal meemaken. Wij staan altijd open voor nieuwe collega’s die we dan ook warm onthalen. De samenwerking met het team, want dat zijn wij met z’n allen, is goed. Samen bereiken we wat we voor ogen hebben. Na jarenlang kijken hoe Lorenz het heeft gedaan weet je hoe hij het graag ziet. De samenwerking met Lorenz en Mariëlle is een beetje als familie. Professioneel maar niet te formeel, we kunnen elkaar alles zeggen. Dat is belangrijk in deze branche. Je moet niet met vragen of irritaties blijven zitten. De werkzaamheden verschillen per dag, evenement, locatie, weersomstandigheden en seizoen Het werk varieert dagelijks, van het bakken van patat tot de klusjes in en om de loods. Door de jaren heen ben ik met Lorenz en collega’s op vele evenementen door heel het land geweest. Toch kriebelt het mij meer als het op de zaak nog niet naar mijn eigen zin is. Wanneer iedereen zegt dat het allemaal klaar is en op pad wil gaan, blijf ik liever op de zaak om daar de laatste klussen af te maken. Als ik de sleutel van het bedrijf in handen zal hebben? Ik zal de missie/visie van Striethouldt catering aanhouden. Veranderingen zullen niet of nauwelijks aan de orde zijn. Lorenz en Mariëlle hebben hart voor de zaak, ze werken 7 dagen in de week om alles rond te krijgen. Zijn niet bang om nieuwe ideeën uit te proberen en durven mee te gaan met de tijd. Met elkaar wordt elk feest ook echt een feestje. Door keihard te werken en samen een hoop lol te hebben, vind ik dat dit bedrijf zich onderscheidt van de rest. Hier kan alles, indien we doen waar we voor staan.
Tim Enting
De samenwerking met het team verloopt goed, er is een hechte band waardoor er een goede werksfeer hangt. Het leukste om te doen vind ik de live cooking concepten, hierbij heb je veel contact met de gasten. Als ik de sleutel van het bedrijf zou krijgen zou ik de sleutel terug geven omdat alleen Lorenz en Mariëlle dit samen met het team tot een succesvol bedrijf kunnen maken. Ik ben erg tevreden met hun als werkgever.
Floor Loonstra
Als zzp’er werk ik in de bediening, achter de bar, in de keuken en als sommelier op diverse evenementen en party’s. heb ik gezien dat Lorenz en Mariëlle alles goed in de hand hebben qua planning en organisatie, wat wel wat wil zeggen in drukke tijden met diverse evenementen tegelijkertijd. Ik ben blij met de afwisseling in werkzaamheden en de saamhorigheid onderling. Ook wordt mijn wijnkennis gewaardeerd, adviseer graag de gasten en lever de wijnen aan Striethouldt Catering.
Kees Schouten
De eerste keer dat ik als zzp’er voor ze kwam werken, was gelijk een grote klus; 800 gasten VIP tijdens een evenement. Het leuke is dat het erg afwisselend kan zijn, de ene keer help ik mee op een evenement en de andere keer sta ik te wokken, grillen en bakken met hun live cooking concept. Ik mag graag met ze meedenken tot aan de uitvoering. Zo ook dit jaar met de verzorging van de artiesten catering tijdens een groot festival, waarbij er vele allergenen en dieet wensen voorbij kwamen. Met ambitie en lef nemen ze de opdrachten aan en weten dit samen met het team altijd tot een succes te maken.
Marco Philips
Mijn werkgevers zijn ook mijn ouders. Van kleins af aan word ik geïnspireerd door wat ze allemaal doen. Ze zijn zoveel gegroeid en het is altijd een uitdaging. Niks is te gek en er wordt altijd wat nieuws bedacht. Het is hard werken en daarom is het resultaat altijd geweldig. Ik hoop dat ze nog meer gaan groeien en misschien dat ik het bedrijf later kan overnemen.
Claudia Striethouldt
De diversiteit in werkzaamheden binnen het bedrijf, is wat mij aanspreekt. Het leiding geven tijdens de StrietFeesten is echt mijn ding. Voor het personeel zijn Lorenz en Mariëlle een erg fijne werkgever, ze zijn sociaal belangstellend en je wordt als medewerker zeer gewaardeerd. De werksfeer is goed en gezellig, het geeft een echt teamgevoel.
Willy Speelman