VIP catering

Met regelmaat verzorgen wij in een formele of informele setting, voor bijzondere genodigden de catering. Alle aspecten zoals culinaire heerlijkheden, bubbel ontvangst, stijlvolle decoratie en inrichting zorgen voor een ultieme gastbeleving, waarbij aan alles is gedacht.

Van een lege ruimte tot een schitterende locatie!

Striethouldt Catering kan naast het verzorgen van lunch, diner en hapjes op culinair hoog niveau, ook de gehele styling regelen. Wat betreft de sfeer en inrichting zijn er tal van mogelijkheden. Onze enthousiaste en professionele gastvrouwen- en heren zorgen dat het jou en de gasten aan niets ontbreekt.

Ook een klinkend welkom?

Wij geven de gasten graag bij binnenkomst een welkom gevoel. Een bruisend glas champagne is origineel, wij overtreffen dit graag! Voor wie en waar we gaan koken, het moet altijd perfect zijn. Onze missie is de verwachtingen te overtreffen met verrassende concepten.

Benieuwd wat wij voor jou en je gasten kunnen betekenen?

Neem contact met ons op om erover te praten. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen, door ons te bellen of door ons te mailen. Verzorgen wij jouw VIP catering?

Ik wil een vrijblijvende afspraak maken