Professionele Event Catering

Een geslaagd evenement organiseren? Wij hebben de benodigdheden om zulk soort evenementen te kunnen organiseren. Onze event catering levert alles van mobiele snackwagens, foodtrucks tot uniformiteit met pagodes. Van een drank evenement tot een complete foodline-up met grote diversiteit aan waanzinnig lekkere specialiteiten. Koud bier van de tap, drankjes uitschenken of een koffie concept, niks is ons te gek en hebben het in huis.

Liever zelf de drinks in handen houden? Kies dan alleen voor een food concept, die wij graag in overleg samenstellen. De catering past zich aan het type evenement aan. Wij selecteren de best passende, welke aansluit op het evenement. Het maakt ons niet uit of het nu gaat om een dorpsfeest, een evenement of een uitzinnig festival, we doen het graag en met een glimlach. Wij leveren catering voor elk evenement op locatie voor een uitstekende prijs.

Event catering die aansluit op het evenement!

De best passende food en drink concepten, sfeer, hospitality zetten wij graag in op jouw evenement. Ben je benieuwd hoe wij kunnen faciliteren, ontzorgen en de bezoekers op het event smakelijk laten genieten? Neem contact met ons op, we vertellen graag wat de mogelijkheden zijn!

Wij regelen het…

Festival Food line up Bar specials
Evenement Burgers Bier van de tap
Feest Saté 0.0 van de tap
Tent Kebab Frisdrank
Pagode Pasta Fresh lemonades
Skihut Wraps Cocktails
Beveiliging Flamküchen Koffie specials
Tickets Sushi Bubbels
Promotie Nacho’s
Sanitair Tosti’s
Inrichting Beenham

Jouw event met Striethouldt?

Maak direct een vrijblijvende afspraak om met ons over jouw event te praten. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen, door ons te bellen of door ons te mailen. Verzorgen wij jouw event?

Ik wil een vrijblijvende afspraak maken